Entree

Entree voor bezoekers

Moeten jouw bezoekers entree betalen voor jouw evenement? Nee, niet echt. Als je dit van plan bent, raden we jou aan om de onderstaande punten goed door te nemen. Het zal niet alleen jou goed uitkomen, maar ook iedereen die naar jouw feest komt. Bovendien zou je ermee rekening kunnen houden voor de volgende evenementen die je zou willen organiseren!

Wanneer vraag je wel entree aan bezoekers?

Als je met een budget gaat werken, is het noodzakelijk om entree te vragen voor jouw evenement. De inleg die je bijvoorbeeld van sponsoren haalt, kan namelijk niet genoeg zijn om een fantastisch feest te organiseren. Om het kostenplaatje compleet te maken, kun je aan jouw bezoekers om entree vragen. Je kunt de bezoekers de toelatingsprijs laten betalen met een uitnodiging die je van tevoren stuurt. Hierbij laat je ze weten dat de entree voor jouw feest moet worden betaald. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de bezoekers de entree op het evenement te laten betalen. Het is zelfs een tip om dit te doen, omdat je meer zekerheid hebt over de deelname van de bezoekers. Ook zou je minder risico lopen, want de complete organisatie houdt toezicht op het budget.

Wanneer doe je dit niet?

Als je kleine feesten gaat organiseren, hoef je geen entree aan bezoekers te vragen. In deze gevallen gebruik je meestal jouw eigen materialen, zoals tentjes en tafels. Dit betekent dat jij geen huur hoeft te betalen aan externe partijen. Verder is het niet nodig om entree aan bezoekers te vragen, als zij hun eigen artikelen meenemen. Wanneer je bijvoorbeeld een surpriseparty voor een familielid of vriend organiseert, kun je met andere personen afspreken om allemaal spullen mee te nemen. Tevens kun je voor een BBQ-party afspreken dat iedereen zijn eigen etenswaren meeneemt om een heerlijke zomerdag te hebben!

Dag en nacht de leukste feestjes meemaken? Check snel 1001 Nacht Feestwinkel voor de beste outfits!

1001 nacht feestwinkel

Terug naar overzicht